Leder for nettdrift

Leder for nettdrift

Nettalliansen søker nettdriftsleder. 

Nettalliansen skal gjennomføre flere prosjekter innenfor effektivisering og digitalisering av nettdriften fremover. Dette krever at vi må styrke bemanningen for å sikre nødvendig bransjekunnskap og faglig kompetanse. Vi søker derfor etter en person som vil være teamets spesialist på nettdrift. 

Ansvarsområder
Som vår nettdriftsleder rapporterer du til daglig leder og du skal ha god oversikt over nettvirksomhetens driftsprosesser, og koordinere samhandling mellom nettdriftsressursene i eierselskapene. Videre skal stillingen bistå i innovasjonsprosjekter, tilføre nødvendig bransjekunnskap i pågående og fremtidige prosjekter og ikke minst bistå i digitaliseringen av nettdriftsområdet.

Vi søker kandidater med minimum 3-årig relevant høyere utdanning, og 5 års relevant erfaring. Fortrinnsvis ønsker vi søkere med bakgrunn fra arbeid i et nettselskap eller fra en lignende stilling. Kandidater må ha erfaring med arbeidsprosessene innenfor elkraftbransjen og gjerne fra nettdrift. Interesse og kunnskap innen teknologi og digitalisering vil være en fordel, og gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig er en forutsetning.

Videre vil vi ha søkere som er proaktive, strukturerte og tydelige i sin tilnærming, men som kombinerer det med å være omgjengelige og teamorienterte.


Vi tilbyr
En utviklende stilling med mulighet for å bygge kompetanse innenfor et stort spekter av teknologi. Vi har konkurransedyktige betingelser med gode forsikringsordninger og pensjonssparing i et godt arbeidsmiljø med flat struktur og hyggelige kollegaer. Fleksibel arbeidstid sentralt ved Nasjonalteateret i Oslo evt annen egnet lokasjon. Noe reisevirksomhet må påregnes

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval v/ Bjørn M. Godsveen tlf. 975 59 063, eller Ole Petter Bratteberg tlf. 975 59 036. Alle forespørsler vil bli behandlet konfidensielt.

Søk på stillingen her Søknadsfrist: 31. august 2020.


Om Nettalliansen
Nettalliansen er en strategisk allianse som består av om lag 40 små og mellomstore nettselskap, med til sammen nærmere 300.000 nettkunder og ca. 1600 ansatte. Nettalliansen utgjør samlet sett en av de største aktørene i det norske energimarkedet - og er en sentral aktør for ivaretakelse av norske lokalsamfunn.

Nettalliansen skal gjøre nettselskapene mer effektive gjennom digitalisering og standardisering – og vårt motto er å gjøre ting sammen og på samme måte. Administrasjonen i Nettalliansen består av et tverrfaglig og engasjert team som jobber med å ivareta digitalisering, innkjøp og felleskap for våre eierselskap.

Andre artikler